Bureau op eigen kracht
Hulst 71
5662 TD Geldrop

T 040 285 26 82
E info@opeigenkracht.nl

header_img
header_img

Bureau Op Eigen Kracht

 

 

Omgaan met agressie Agressie, helaas krijgen veel mensen er tijdens hun werk mee te maken. Maar hoe ga je om met fysieke agressie of verbale agressie op de werkvloer? Weten uw medewerkers wat zij moeten doen als ze in aanraking komen met agressief gedrag? Bureau Op Eigen Kracht geeft specialistisch advies en trainingen op het gebied van agressieregulatie, weerbaarheid en gevaarsbeheersing. Of het nu gaat om agressie bij de gemeente, agressie in het onderwijs, agressie in de zorg, of omgaan met agressieve klanten.

Agressietraining
Het team deskundigen van Bureau Op Eigen Kracht geeft onder andere agressietrainingen aan de zorgsector, overheidsinstellingen, het onderwijs en het bedrijfsleven. Onze agressietrainers en agressieadviseurs hebben niet alleen zeer ruime ervaring op trainersgebied, zij weten ook hoe omgaan met agressie werkt in de praktijk. Onze agressietrainingen worden dan ook altijd ontwikkeld door ons eigen team van professionals. Zij weten alles over agressiemanagement. Het team bestaat uit een psycholoog, een communicatiewetenschapper, een bewegingsdeskundige, een hulpofficier van justitie en verschillende organisatieadviseurs. Ale trainers zijn agogisch, didactisch en methodisch geschoold.

 

 


Nieuwtjes

RTL4 vroeg de mening van Bureau Op Eigen Kracht over het mogelijke gebruik van een wapenstok en pepperspray door conducteurs. Kijk hier voor het interessante filmfragment.


Lees meer

Voor het programma 'Feiten en fabels' van SBS6 werd bureau Op Eigen Kracht geïnterviewd.
Aukje van Ginneken was nieuwsgierig naar onze visie op agressie op de werkvloer. Zij en haar team maakten het onderstaande interessante item.

Lees meer