Bureau op eigen kracht
Hulst 71
5662 TD Geldrop

T 040 285 26 82
E info@opeigenkracht.nl

header_img
header_img

Faq

Bureau Op Eigen Kracht krijgt verschillende vragen over trainingen, workshops, cursussen en opleidingen. U vindt hier een kort antwoord op veel gestelde vragen aan Bureau Op Eigen Kracht. Hebt u verdere vragen of onduidelijkheden? Vul dan het contactformulier in, onder contact. Wij helpen u graag verder.

Ja. De training weerbaarheid kan met enige differentiatie en aanpassingen gevolgd worden als u een fysieke beperking heeft. Voor een groep deelnemers met een beperking kan een specifieke training gevolgd worden. Klik op ons contactformulier voor meer informatie.

Neem jezelf mee want u bent namelijk het instrument waar we mee gaan werken. Voor trainingen binnen het thema van agressie is het wenselijk om makkelijk zittende kleding te dragen. 

Ja. Bureau Op Eigen Kracht verzorgt clinics, workshops en teambuilding activiteiten in de vorm van judo, jiu-jitsu, zelfverdediging, weerbaarheid en spannende spionagespelen.

Ja. Bureau Op Eigen Kracht heeft een grote ervaring in het verzorgen van overvaltrainingen voor ondernemers en directeuren in het midden- en kleinbedrijf, en voor medewerkers die te maken kunnen krijgen met agressieve klanten en een overvalrisico. Een overval voorkomen is mogelijk door preventieve maatregelen. Wat of wie is de zwakste schakel?

Als de overval dan toch plaats vindt, is het personeel en de organisatie daarop voorbereid en weet hoe te reageren. Een overval kan een traumatische ervaring worden. Hoe voorkomen we dat zoveel mogelijk? De training omvat een dagdeel van 3 uur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een acteur.