Bureau op eigen kracht
Hulst 71
5662 TD Geldrop

T 040 285 26 82
E info@opeigenkracht.nl

header_img
header_img

Overvaltraining

Een overval is een ingrijpende gebeurtenis. Altijd vindt de overval onverwachts plaats, vaak gepaard met geweld, agressie en (doods)bedreigingen. Medewerkers die slachtoffer worden van een overval lopen een trauma op, wat in sommige gevallen verstrekkende gevolgen heeft. Deze schade is niet uit te drukken in geld. 
Bureau Op Eigen Kracht heeft een grote ervaring in het verzorgen van overvaltrainingen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, en voor medewerkers die te maken kunnen krijgen met agressieve klanten en een overvalrisico. Een cursus of training kunnen werknemers dan ook helpen zich veiliger en meer zeker te voelen in hun werksituatie. De deelnemers ontwikkelen een vaardigheid waardoor ze zich beter kunnen redden in situaties die nu als onbeheersbaar, dreigend of angstig worden ervaren. 

Voor wie? 
De training is bedoeld voor ondernemers en medewerkers in het midden- en klein bedrijf. 

Inhoud programma 
Het trainingsprogramma kent een evenwichtige verdeling tussen theorie en praktijk, toegespitst op de kernwaarden van uw bedrijf. Er wordt ingegaan op de risicofactoren binnen uw bedrijf, beperken van de buit bij een overval, het gedrag van de medewerkers en nazorg. 

Na de training bent u instaat om: 
• Risicofactoren binnen uw bedrijf te beperken. 
• Verschillende tips toe te passen om de buit te beperken. 
• De overvallers minder mogelijkheden geven.
• Adequaat handelen na een overval

Door wie?
De overvaltraining wordt verzorgd door een ruim ervaren erkende docent(e) gevaarsbeheersing, in samenwerking met een hulpofficier van justitie.

Aanpak en werkwijze
De overvaltraining wordt op maat gesneden voor de desbetreffende doelgroep. De eenmalige training duurt 3 uur. De trainingen worden gepland op een geschikte locatie. Deze wordt in overleg met de deelnemers of de organiserende instantie, in de omgeving van de woon of werkplaats van de deelnemers gegeven. Ook incompany overvaltrainingen zijn mogelijk. De datum wordt in overleg vastgelegd. Ook is er een mogelijkheid voor een herhalingscursus. 

Aanmelden
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Verhoeven 06 - 480 193 72 of ga naar contact .
Vertel het een ander