top of page

Agressietraining

Kom op voor jezelf

Voor het tegengaan van agressie tegen uw personeel kan een agressietraining uitkomst bieden. Agressie tegen werknemers of onderling tussen werknemers moet, en kan worden voorkomen. Toch komt dit in verschillende bedrijven en organisaties voor. Dankzij de agressietraining van Bureau Op Eigen Kracht weet het personeel hoe ze agressie kunnen vermijden en, als het zich toch voordoet, hoe ze er mee om moeten gaan.

Waarom agressietraining

Tijdens onze agressietraining leren uw werknemers bepaalde agressie te herkennen. Agressie op de werkvloer kan zich namelijk op verschillende manieren uiten. Een cliënt bij de gemeente kan zich opwinden over een lange wachttijd of het gevoel hebben dat hij benadeeld wordt. Maar ook een klant die uit een bar wordt gezet of geweigerd, kan agressief gedrag vertonen. Dit kan zowel verbale als fysieke agressie opwekken. Wanneer dit zich voordoet is het van belang dat uw werknemer weet hoe hij moet omgaan met deze agressie. Tijdens de agressietrainingen van Bureau Op Eigen Kracht worden vaardigheden aangeleerd hoe deze situaties voorkomen en/of opgelost kunnen worden.

Uiteenlopende mogelijkheden agressietraining 

Onze agressietraining kan in verschillende behoeften voorzien. Er wordt gewezen op het belang van non-verbale communicatie van een werknemer om situaties te voorkomen, maar ook om dit te herkennen bij een klant of patiënt. Daarnaast wordt aangeleerd hoe tegenwerkend gedrag, door middel van gesprekstechnieken, omgebogen kan worden tot meewerkend gedrag. Het reduceren van agressie en omgaan met crimineel gedrag wordt eveneens behandeld. Maar naast deze agressiehantering, leren werknemers ook hun individuele kwaliteiten te vergroten en anders na te denken over agressie. Onze agressiecursus zorgt bovendien voor een betere onderlinge communicatie tussen uw personeel. De agressietraining wordt samengesteld door onze professionele agressietrainers en wordt op maat gemaakt in samenspraak met uw organisatie of bedrijf.

Agressietraining Bureau op Eigen Kracht 

Bureau Op Eigen Kracht verzorgt al jaren agressietrainingen aan overheidsinstellingen, zorginstanties, bedrijven en het onderwijs. Afhankelijk van de problematiek binnen uw organisatie passen wij onze agressietraining aan. Zo kunnen we ons ook richten op het aanleren van professionele weerbaarheid om uw personeel zelfzeker te laten handelen. Ons team bestaat uit agressietrainers die aangesloten zijn bij Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing en voldoen aan de kwaliteitseisen. Bovendien kunnen onze agressietrainingen worden aangeboden tegen 0% btw, omdat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van de CRKBO-registratie. Voor een professionele agressietraining kunt u dan ook terecht bij Bureau Op Eigen Kracht.

Interesse in een agressietraining? 

Wilt u dat uw personeel op een veilige manier leert omgaan met agressie? Dan zijn de agressietrainingen van Bureau Op Eigen Kracht in Eindhoven de manier om uw werknemers aan te leren hoe ze dit moeten doen. Voor meer informatie over ons aanbod of vragen over de indeling van een agressietraining kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten?

Bel 040-285 26 82 of neem geheel vrijblijvend contact op

Dank u wel. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

bottom of page