top of page

Trainingsaanbod

Lees meer
OPLEIDING DOCENT
Gevaarsbeheersing
Lees meer
OMGAAN MET
Agressie
Lees meer
OPLEIDING DOCENT
RTGB
Lees meer
TRAINING
Weerbaarheid
Lees meer
CRISIS
Communicatie
Lees meer
FUNCTIONELE
Teambuilding
Lees meer
TEAM
Interventie
Lees meer
WEERSTAND
Op school
Lees meer
WEERBAAR
Te werk
Lees meer
TRAINING
Huisbezoek
Lees meer
TRAINING
Overval
Lees meer
OPLEIDING
BOA

Omgaan met agressie trainingen

Voor agressiepreventie en agressiehantering kunt u terecht bij Bureau Op Eigen Kracht. Wij organiseren agressietrainingen, agressieworkshops en agressie-opleidingen. Er zijn veel verschillende soorten agressie en manieren om hierop te reageren. Deelnemers leren bij ons daarom verschillende agressieve situaties herkennen en hoe ze moeten omgaan met agressief gedrag. 

We besteden tijdens onze agressietrainingen aandacht aan de mentale en (non-)verbale aspecten van het omgaan met agressie. Indien gewenst is er ook aandacht voor fysieke weerbaarheid en zelfverdediging. Wij maken alleen gebruik van ministerieel goedgekeurde fysieke zelfverdedigings technieken. Mocht u dan toch fysiek in moeten grijpen dan staat u juridisch gezien sterker, omdat wij ook ingaan op deze wettelijke aspecten. Aan het eind van de agressietraining zullen de deelnemers inzien dat het gebruik van de juiste vaardigheden vaak de sleutel is om agressieve situaties te de-escaleren. 

 

Maatwerk

Al onze agressietrainingen, weerbaarheidstrainingen en gevaarsbeheersings trainingen maken we op maat. We voeren eerst een oriënterend gesprek. We maken een duidelijke inschatting van uw behoeftes en passen het programma daarop aan. We houden daarbij rekening met de specifieke vraag van de deelnemers en leidinggevenden. 

Aanmelden? Neem contact op met Susanne Verhoeven 06-480 193 72 of gebruik het contact formulier >

bottom of page