top of page

Training mentale weerbaarheid

Training mentale weerbaarheid

In deze training gaan de deelnemers met zichzelf aan de slag. We gaan ze leren om goed voor zichzelf te zorgen, zodat men de innerlijke rust leert te bewaken en zijn of haar eigen emoties kan beïnvloeden. 

De training is gericht op het erkennen en herkennen van emoties. Hiermee kunnen zij zichzelf professioneel gaan sturen, zodat eigen ervaringen niet geprojecteerd worden op klanten of collega’s. De deelnemers leren wanneer en hoe zij rust kunnen behouden en wanneer zijn moeten handelen vanuit hun eigen kracht. Om goed te kunnen omgaan met weerstand is het hebben van een krachtig zelfbeeld noodzakelijk. In deze weerbaarheidstraining wordt gewerkt aan zelfinzicht en het vergroten van mentale vaardigheden om veerkrachtig in het leven te staan.

Duur: 1 dag

Aanmelden? Neem contact op met Susanne Verhoeven 06-480 193 72 of gebruik het contact formulier >

Informatie:

 

Trainingsdagen:

 

Deze training is op open inschrijving te volgen op dinsdag 13 juni 2023. De training op 11 april is volledig volgeboekt. Uiteraard verzorgen we deze training ook in-company, zodat medewerkers de training kunnen volgen op de eigen werkplek.

Aansluitend aan deze training is het optioneel om 2x een coaching 's gesprek van 90 minuten te volgen om de leercyclus door te laten lopen.

Kosten:

De kosten van deze training bedraagt 550 euro.

Deze training bieden wij ook aan via het stap-budget, voor meer info kijk op UWV STAP - Scholingsregister (stapuwv.nl).  En vraag via ons je aanmeldbewijs aan. 

Waar: 

Kasteel Maurick, Maurick 3, 5261 NA in Vught.

Docenten:

Susanne Verhoeven en Lex de Groot

Inhoud programma​:

 

Aan het eind van de training hebben de deelnemers de beschikking over een praktische toolbox die ze tijdens hun werk in kunnen zetten om zelfverzekerder en veerkrachtiger hun werk te kunnen doen. 

Een training volgen geeft de deelnemer antwoorden op vragen als:

  • Hoe laat ik mijzelf comfortabel voelen in oncomfortabele situaties?

  • Wat zijn mijn triggerpoints en hoe zet ik deze om in kracht?

  • Hoe geef ik in verbinding grenzen aan?

  • Hoe herken en erken ik mijn eigen emoties en die van een ander?

  • Hoe werk ik vanuit mijn kracht in plaats van de situatie te forceren of te vermijden?

Aanmelden of meer weten?

Bel 040-285 26 82 of neem geheel vrijblijvend contact op

Bericht verzonden!

Aanmelden
bottom of page