top of page

Susanne Verhoeven

Susanne Verhoeven heeft, als bewegingsdeskundige, talloze cursussen verzorgd in de gevaarsbeheersing, omgaan met agressie en weerbaarheid. Met haar scherpe oog daagt ze deelnemers uit om inzicht te krijgen in het eigen gedrag, win-win situaties te creëren en biedt ze mogelijkheden om agressievolle situaties te voorkomen, op te lossen en professionele nazorg te bieden. Susanne heeft voor haar trainerscarrière jarenlang als interventiespecialist op risicolocaties gewerkt. Nog steeds onderhoudt ze haar praktijkervaring door projecten met agressievolle groeperingen voort te zetten.

Susanne is een specialiste, die in staat is om deelnemers te laten groeien vanuit elke beginsituatie. Ze verzorgd(e) o.a. trainingen voor doelgroepen als managers, teamleiders, B&W, horecaportiers, kwetsbare vrouwen, docenten speciaal onderwijs, medewerkers klantencontact, BOA’s, handhavers, verkopers en leden van calamiteitenteam.

Tevens verzorgt zij samen met Leo Verhoeven de opleiding docent gevaarsbeheersing en is ze hoofddocent en methodiekontwikkelaar aan de post-HBO opleiding tot docent weerbaarheid. Ze gaf ook het vak zelfverdediging aan de sporthogeschool in Tilburg. Susanne’s vroegere topsportcarrière, als meervoudig Nederlands kampioen Judo en Jiu-Jitsu, heeft haar leven in het teken gezet van ‘omgaan met agressie en weerbaarheid’.

< Naar overzicht trainers

Meer weten?

Bel 040-285 26 82 of neem geheel vrijblijvend contact op

Dank u wel. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Meer weten
bottom of page