top of page

Veelgestelde vragen

Bureau Op Eigen Kracht krijgt verschillende vragen over trainingen, workshops, cursussen en opleidingen. U vindt hier een kort antwoord op veel gestelde vragen aan Bureau Op Eigen Kracht.

Hebt u verdere vragen of onduidelijkheden? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 • Ik heb een fysieke beperking. Kan ik toch deelnemen aan de training?
  Ja. De training weerbaarheid kan met enige differentiatie en aanpassingen gevolgd worden als u een fysieke beperking heeft. Voor een groep deelnemers met een beperking kan een specifieke training gevolgd worden. Klik op ons contactformulier voor meer informatie.
 • Wat heb ik nodig om een training weerbaarheid of omgaan met agressie te volgen?
  Neem jezelf mee want u bent namelijk het instrument waar we mee gaan werken. Voor trainingen binnen het thema van agressie is het wenselijk om makkelijk zittende kleding te dragen.
 • Verzorgt bureau Op Eigen Kracht ook teambuilding activiteiten?
  Ja. Bureau Op Eigen Kracht verzorgt clinics, workshops en teambuilding activiteiten in de vorm van judo, jiu-jitsu, zelfverdediging, weerbaarheid en spannende spionagespelen.
 • Verzorgt bureau Op Eigen Kracht ook overvaltrainingen?
  Ja. Bureau Op Eigen Kracht heeft een grote ervaring in het verzorgen van overvaltrainingen voor ondernemers en directeuren in het midden- en kleinbedrijf, en voor medewerkers die te maken kunnen krijgen met agressieve klanten en een overvalrisico. Een overval voorkomen is mogelijk door preventieve maatregelen. Wat of wie is de zwakste schakel? Als de overval dan toch plaats vindt, is het personeel en de organisatie daarop voorbereid en weet hoe te reageren. Een overval kan een traumatische ervaring worden. Hoe voorkomen we dat zoveel mogelijk? De training omvat een dagdeel van 3 uur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een acteur.
 • Verzorgt bureau Op Eigen Kracht ook een opleiding tot crisiscommunicator?
  Ja, als enige in Nederland verzorgt het Bureau Op Eigen Kracht een opleiding tot crisiscommunicator. Als professional kun je tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden te maken krijgen met crisissituaties. Voorbeelden van crisissituaties zijn onder andere huiselijk geweld, horeca- en openbare orde problematiek, maar ook poging tot suïcide of acute vormen van (be)dreiging of zelfs een gijzeling. Denk hierbij aan situaties in psychiatrische zorginstellingen, jeugdinstellingen of situaties in het werk van hulpverleners. Als je fysiek niet kunt ingrijpen is je mond je beste wapen. Voor meer informatie zie onder trainingsaanbod zakelijk
 • Helpen jullie ook met het schrijven van een agressieprotocol?
  Ja wij zijn graag uw partner in het opmaken van een heldere visie en beleid op het gebied van agressie. Het agressieprotocol is daarin een handzame leidraad die wij graag samen met u ontwikkelen.

Meer weten?

Bel 040-285 26 82 of neem geheel vrijblijvend contact op

Thanks! Message sent.

bottom of page