Trainers

Agressietrainer

Bureau Op Eigen Kracht heeft veel kennis en ervaring in huis als het gaat om agressie. Ons team bestaat uit, een bewegingsdeskundige, een communicatiewetenschapper, een hulpofficier van justitie, een psycholoog en meerdere organisatieadviseurs. Al deze agressietrainers zijn gediplomeerd en beschikken over veel praktische ervaring en kennis op het gebied van agressiemanagement en agressie reducerend gedrag.

 

Daarom ontwikkelen zij samen de agressietrainingen. Een agressietraining van Bureau Op Eigen Kracht is bovendien altijd op maat, dus we zetten de agressiespecialisten in die passen bij uw specifieke situatie.

Professionele trainer

Al onze agressietrainers zijn aangesloten bij Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing. Zij hebben voldaan aan de kwaliteitseisen en zijn in het bezit van een VOG-verklaring. Ook volgen zij minstens tweemaal per jaar een masterclass op agressiegebied. Onze agressietrainers beschikken zodoende over ruime kennis betreffende juridische, communicatieve, psychische en culturele aspecten binnen het gebied van conflicthantering, agressiemanagement, gevaarsbeheersing en weerbaarheid.

 

Bent u op zoek naar een omgaan met agressie trainer? Raadpleeg dan de biografieën van onze agressietrainers.

Register docent Gevaarsbeheersing

Docenten die zijn ingeschreven in het Register Docent Gevaarsbeheersing hebben de opleiding tot Docent Gevaarsbeheersing met een voldoende resultaat afgesloten, en hebben aangetoond een cursus…

Lees verder >

© 1995 - 2019 Bureau Op Eigen Kracht b.v.

Algemene voorwaarden  •  e-Learning  •  Privacy  •  Disclaimer  •  Copyright

  • Facebook - Op Eigen Kracht
  • LinkedIn - Op Eigen Kracht

Bureau Op Eigen Kracht 
Hulst 71  - 5662 TD Geldrop - 040 285 26 82 - info@opeigenkracht.nl

boek-logo.png