top of page

Onderwijs ondersteunend materiaal.

Omgaan en voorkomen van agressie leer je niet vanachter je computer. Toch kan ons e-learning programma een efficiënte ondersteuning bieden.

Psycho-fysieke oefeningen

Sommige opdrachtgevers vragen of wij ook een e-learning programma hebben en ja dat hebben we. Wij zijn echter van mening dat weerbaarheids- en agressiethema’s niet geleerd kunnen worden vanaf een powerpoint of een computerprogramma. Daarom werken wij ook veel met psycho-fysieke oefeningen ofwel oefeningen waarin je als deelnemer al je zintuigen gebruikt.

Ondersteunend programma

Wel geloven we in de meerwaarde ervan als ondersteunend programma. Bijvoorbeeld voorafgaand aan een trainingscyclus om het beginniveau te bepalen, te activeren of nivelleren. Wij vinden ook dat e-learning zijn meerwaarde kan hebben om de stof op termijn nog eens te herhalen.

Theorie van agressiehantering

Voor ons e-learning programma krijgt u een aparte inlogcode waarna u toegang heeft tot dit onderwijsleermiddel. U krijgt vervolgens een aantal vragen met beeldmateriaal getoond en kan er geoefend worden met de theorie van agressiehantering. Het programma neemt ongeveer een half uur in beslag waarbij u aan het einde een bewijs van deelname krijgt.

Augmented Reality

Als bedrijf van nu gaan ook wij mee met de digitale wereld. Augmented Reality is een ideale manier om de stof, geleerd bij onze trainingen, bij te houden of op te frissen. Augmented Reality is een beeld van de werkelijkheid, waar een professionele acteur aan toe is gevoegd. Deze acteur komt door middel van het gebruik van de Fectar app, op ieder gewenst moment naar u toe. Bent u benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Bekijk dan onderstaande video.

Augmented Reality
bottom of page