top of page

Jeantine Steenbergen

Jeantine Steenbergen richt zich reeds meerdere jaren op het geven van weerbaarheids- en omgaan met agressie trainingen. Bijna dagelijks houdt zij zich bezig met het geven van dergelijke scholingen. Haar specialisaties liggen op het terrein van communicatie,  ontwikkelen van weerbaarheid, klantvriendelijkheid en het adequaat omgaan met ongewenst of agressief gedrag. Hiernaast heeft zij zich vanuit haar sociale toewijding ook ontwikkeld als trouble-shooter voor zeer uitdagende groepen in het basis en voortgezet onderwijs.

Tevens begeleidt Jeantine meerdere stagiaires voor de opleiding tot ‘Docent Gevaarsbeheersing’ en de post-HBO opleiding tot docent weerbaarheid. Ze traint dus ook toekomstige trainers in dit vak.

Haar ervaring ligt onder andere bij organisaties en instellingen als bibliotheken, sociale diensten, basis onderwijs, gemeentes, voortgezet onderwijs en de thuiszorg. Met haar enthousiaste uitstraling heeft zij reeds vele cursisten kunnen inspireren. Jeantine zal zich altijd tot het uiterste inspannen om de deelnemers van een training in een positieve ambiance meerdere stappen verder te laten komen.

< Naar overzicht trainers

Meer weten?

Bel 040-285 26 82 of neem geheel vrijblijvend contact op

Dank u wel. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Meer weten
bottom of page