top of page

Redelijkheid en gematigdheid.

Als professional bent u een verlengstuk van de overheid. Helaas kunt u bij het uitoefenen van uw taak soms ook weerstand of agressie ervaren.

Veilige publieke taak

Om een prettige werk- en leefomgeving te creëren en te behouden moet je een aantal zaken met elkaar afspreken. Sommige mensen nemen het helaas niet zou nauw met deze afspraken en zullen hier dus op aangesproken moeten worden. Vaak helpt dit maar soms ook niet en zal de burger grensoverschrijdend gedrag vertonen. Het vraagt een aantal specifieke competenties om uw taak hierin professioneel te kunnen blijven uitvoeren.

Wettelijke kaders

Met de unieke 3 maal 3 methode maakt u kennis met onze integrale aanpak. Wij leren u preventief, actief en in de nazorg de juiste stappen te zetten om agressie tegen te gaan of te verminderen. We leren u de-escalerende gesprekstechnieken en/of fysieke vaardigheden/procedures om de orde weer te herstellen. Dit alles op een redelijke en gematigde wijze binnen de wettelijke kaders. Deze specifieke trainingen worden gegeven door docenten die zelf meerdere jaren binnen de overheid gewerkt hebben.

Experts op het gebied van agressie en conflicthantering en gevaarsbeheersing

Met heel veel plezier en passie geven wij al meer dan 25 jaar agressietrainingen. Hierdoor hebben wij een enorme kennis opgebouwd en kunnen we goed inspelen op de verschillende branches en sectoren. Ook door andere is onze expertise niet onopgemerkt gebleven. Enorm trots zijn wij dan ook dat onze trainingen door het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek CEDEO met een 100% score is beoordeeld. Wij zijn in het bezit van verschillende kwaliteitskeurmerken waaronder het kwaliteitsregister jeugd en het register docent gevaarbeheersing. Omdat wij CRKBO geregistreerd zijn mogen wij het 0%-BTW tarief hanteren.

bottom of page