top of page

Gewaarborgde kwaliteit.

We beschermen en bevorderen de vakkundigheid binnen onze branche. Daarom delen we onze kennis en ervaring graag met anderen.

Waar we het voor doen

Een goede training moet gegeven worden door vakmensen. En vakkundig ben je niet zomaar. Door onze ervaring en affiniteit met de thema’s voelen wij ons verantwoordelijk om de kwaliteit van weerbaarheidstrainingen en trainingen op het gebied van gevaarbeheersing in Nederland en daarbuiten hoog te houden.  

Kracht van verbinding

Daarom starten wij enkele keren per jaar verschillende train-de-trainer-opleidingen waarmee we onze kennis delen met anderen. Wij geloven in de kracht van verbinding. Op deze manier hopen we uiteindelijk meer mensen te bereiken die een positieve verandering opmerken in hun werk- of leefsituatie. 

Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing

Wij zijn oprichter van de Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing www.gevaarsbeheersing.nl. Het doel van deze stichting is om de kwaliteit van weerbaarheid- en agressietrainingen in Nederland hoog te houden. Een aantal keer per jaar geeft Bureau Op Eigen Kracht de opleiding tot Docent Gevaarsbeheersing. De deelnemers die deze opleiding met een positief eindresultaat hebben doorlopen mogen zich inschrijven in het register en hiermee ook het kwaliteitskeurmerk dragen.

bottom of page