top of page

Weerbaar te werk

Weerbaar te werk

Om goed te kunnen omgaan met weerstand is het hebben van zelfinzicht en daar bij passende handelingsstrategieen noodzakelijk. In de training weerbaar te werk wordt gewerkt aan zelfinzicht en het vergroten van mentale en verbale vaardigheden om voor zichzelf op te komen. Waarbij een omgaan met agressie training meer uit gaat van het controleren van de situatie, gaat de training weerbaar te werk uit van het controleren van zichzelf. Immers jezelf onder controle hebben is de eerste stap in de juiste de-escalatie van de situatie. De trainer houdt echter rekening mee dat deelnemers in situaties terecht kunnen komen waar de basis van gelijkwaardigheid en de bereidheid tot wederzijds respect er niet altijd is. Een van de doelen van deze weerbaarheidstraining is om de deelnemers meer in hun kracht te laten staan en beter te leren presteren onder druk.

Aanmelden? Neem contact op met Susanne Verhoeven 06-278 621 89 of gebruik het contact formulier >

Voor wie

De training is voor medewerkers en leidinggevenden die zich veerkrachtiger en weerbaarder willen voelen op de werkvloer.

Door wie

Informatie volgt.

Inhoud programma​

 

Informatie volgt.

Een training 'Weerbaar te werk' geeft de deelnemer antwoorden op vragen als:

  • informatie volgt.

Aanpak en werkwijze

In onze methodiek werken wij psychofysiek, dat wil zeggen dat we fysieke oefeningen inzetten om een mentaal doel te bereiken. De fysieke oefeningen die getraind worden komen over het algemeen uit de zelfverdedigingssporten of energetisch werk. 

Deze oefeningen zijn toepasbaar in verschillende situaties, hebben als doel dat de deelnemers er zich krachtiger door voelen ( empowerment) en de technieken moeten bij de deelnemers passen, zij moeten er zich veilig bij voelen.

Aanmelden of meer weten?

Bel 040-285 26 82 of neem geheel vrijblijvend contact op

Bericht verzonden!

Aanmelden
bottom of page