top of page

Voor jezelf opkomen is ook zorgen voor de ander. 

Als zorgprofessional heeft u een zorghart. Het welbevinden van de ander gaat u aan. Er zijn echter situaties te noemen waarin u eerst voor uw eigen veiligheid kiest voordat u voor de ander zorgt.

Duurzame partner

Het valt ons op dat de agressie incidenten binnen de zorg de laatste jaren aan het veranderen zijn. Zo merken we een stijgende lijn op van specifieke agressie. Denk hierbij aan agressie door psychiatrische patiënten, verwarde personen en/of agressieve eenlingen. We zien deze doelgroep binnen de gehele zorgsector (van ziekenhuizen tot tandartsen en van huisartspraktijken tot begeleid wonen) steeds vaker terugkomen. Wij zijn graag uw partner in het creëren en behouden van een veilige zorgrelatie tussen u en uw patiënt of cliënt. 

Een unieke integrale aanpak

Zorgen voor een ander kan pas als uw eigen veiligheid geregeld is. Deze veiligheid is een gemeenschappelijk verantwoording van zowel werkgever als werknemer. Een helder en eenduidig beleid helpt hierbij. Weten wat kan en wat wel en niet mag zorgt ervoor dat de medewerker een situatie onder controle kan houden en voorkomt dat de situatie de medewerker onder controle houdt. Met de unieke 3 maal 3 methode maakt u kennis met onze integrale aanpak. Wij leren u preventief, actief en in de nazorg de juiste stappen te zetten om agressie tegen te gaan of te verminderen. Dit doen we vanuit uw praktijk waarbij we oog hebben voor alle factoren die van invloed zijn.

Autoriteit op het gebied van agressie 

Met heel veel plezier en passie geven wij al meer dan 25 jaar agressietrainingen. Hierdoor hebben wij een enorme kennis opgebouwd en kunnen we goed inspelen op de verschillende branches en sectoren. Ook door andere is onze expertise niet onopgemerkt gebleven. Enorm trots zijn wij dan ook dat onze trainingen door het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek CEDEO met een 100% score is beoordeeld. Wij zijn in het bezit van verschillende kwaliteitskeurmerken waaronder het kwaliteitsregister jeugd en het register docent gevaarbeheersing.

bottom of page