top of page

Teambuilding

Teambuilding: Judo op de werkvloer

Wilt u een keer een totaal andere uitdaging voor uw team?

Judo leert u samenwerken, uw grenzen aangeven én leert u uw kracht om te buigen tot winst! Judo betekent letterlijk de zachte weg. Respect, loyaliteit, efficiëntie en behulpzaamheid staan hoog in het vaandel.Een goede judoka word u, net als op de werkvloer, met doorzettingsvermogen en flexibiliteit. De principes van ‘de zachte weg’ vormen de basis van de teambuildingsessie judo op de werkvloer.

Judo is uitstekend te gebruiken om medewerkers inzicht te geven in hun wijze van werken en handelen. Op Eigen Kracht heeft een uniek metafoor ontwikkeld waarbij medewerkers door het toepassen van judotechnieken letterlijk en figuurlijk ervaren wat het betekent om op een bepaalde wijze te communiceren, leiding te geven of vervelende gesprekken te voeren. En wat indien de ander nu niet mee wil werken? Hoe kom ik samen in beweging? Dat is judo op de werkvloer!

Uw gehele team in judopak, elkaars krachten meten?
Nederlands kampioen judo en jiu-jitsu Susanne Verhoeven verzorgt een spetterende en spectaculaire judo clinic, waarbij uw gehele team een middag beleeft vol actie en energie!

Bureau Op Eigen Kracht verzorgt ook teambuildingssessie weerbaarheid en jiu-jitsu.

Aanmelden? Neem contact op met Susanne Verhoeven 06-278 621 89 of gebruik het contact formulier 

Aanmelden of meer weten?

Bel 040-285 26 82 of neem geheel vrijblijvend contact op

Bericht verzonden!

Aanmelden
bottom of page