Bureau op eigen kracht
Hulst 71
5662 TD Geldrop

T 040 285 26 82
E info@opeigenkracht.nl

header_img
header_img

Weerbaar te werk

Om goed te kunnen omgaan met weerstand is het hebben van zelfinzicht en daar bij passende handelingsstrategieen noodzakelijk. In de training weerbaar te werk wordt gewerkt aan zelfinzicht en het vergroten van mentale en verbale vaardigheden om voor zichzelf op te komen. Waarbij een omgaan met agressie training meer uit gaat van het controleren van de situatie, gaat de training weerbaar te werk uit van het controleren van zichzelf. Immers jezelf onder controle hebben is de eerste stap in de juiste de-escalatie van de situatie. De trainer houdt echter rekening mee dat deelnemers in situaties terecht kunnen komen waar de basis van gelijkwaardigheid en de bereidheid tot wederzijds respect er niet altijd is. Een van de doelen van deze weerbaarheidstraining is om de deelnemers meer in hun kracht te laten staan en beter te leren presteren onder druk.


Voor wie?
De training is voor medewerkers en leidinggevenden die zich veerkrachtiger en weerbaarder willen voelen op de werkvloer.


Aanpak en werkwijze
In onze methodiek werken wij psychofysiek, dat wil zeggen dat we fysieke oefeningen inzetten om een mentaal doel te bereiken. De fysieke oefeningen die getraind worden komen over het algemeen uit de zelfverdedigingssporten of energetisch werk. Deze oefeningen zijn toepasbaar in verschillende situaties, hebben als doel dat de deelnemers er zich krachtiger door voelen ( empowerment) en de technieken moeten bij de deelnemers passen, zij moeten er zich veilig bij voelen.


Aanmelden
Neem voor verdere vragen gerust contact op met Susanne Verhoeven 06 480 193 72 / 040 2852 682 of surf naar het contactformulier.


Vertel het een ander