top of page

Opleiding docent gevaarsbeheering

Case: Waarborgen van kwaliteit

Uitdaging

Als trainingsbureau merken we dat er veel kwaliteitsverschil bestaat binnen ons vakgebied. Wij vinden dat agressie- en weerbaarheidstrainingen gegeven moet worden door vakmensen, zodat de deelnemers kunnen leren in een veilig leerklimaat met de juiste methodische begeleiding.

traintrainer-opleiding-gevaarsbeheersing

Oplossing

Onze opleiding tot docent gevaarsbeheersing is sinds 2001 een juiste fundering om te werken met het thema weerbaarheid, agressie en gevaarsbeheersing. We delen onze kennis en ervaringen daarom graag met anderen aankomende docenten, zodat de kwaliteit van de professionele trainingen in Nederland hoog blijft.

Resultaat

Gelukkig staan we niet alleen in deze kwaliteitsstandaard. Inmiddels is er de Stichting Register Docent Gevaarbeheersing al aantal jaren een feit. Deelnemers die de opleiding met een goed vervolg afleggen, mogen zich inschrijven in dit register en kunnen daarna ook het kwaliteitskeurmerk dragen. Hiermee geven ze aan dat ze geschoold zijn in pedagogisch verantwoorde werkvormen en dat ze deze op een methodisch juiste wijze en in een veilige leeromgeving kunnen uitdragen. En dat is waar wij het voor doen.

Meer weten?

Bel 040-285 26 82 of neem geheel vrijblijvend contact op

Dank u wel. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

bottom of page