top of page

Opleiding docent RTGB

Case: Getrapte bevoegdheden

Uitdaging

We merken dat de verantwoordelijkheid voor de handhaving van de rechtsregels en de rechtsorde steeds vaker bij kleinere overheden, zoals gemeenten,  komen te liggen. Daarom zien we een explosieve stijging van bijzondere opsporingsambtenaren die allemaal opgeleid en getoetst moeten worden. Van bestaande klanten kreeg bureau Op Eigen Kracht vaak te horen of we geen verdieping aan konden bieden op de opleiding tot docent gevaarsbeheersing, specifiek in het opleiden van BOA’s.

traintrainer-opleiding-docent-rtgb.jpg

Oplossing

Om gehoor te geven aan deze klantvraag zijn wij 8 jaar geleden, de opleiding docent RTGB gestart. Leo Verhoeven en Michael Schillemans, beide verbonden aan de politie-academie verzorgen deze 6 daagse opleiding.

Bureau Op Eigen Kracht bij RTL

Resultaat

Al meer dan 200 docenten hebben deze opleiding positief afgerond en hiermee vakinhoudelijke en overstijgende kennis opgedaan voor wat betreft de theorie- en de praktijktoets voor BOA’s. Dit resulteerde in een hoger slagingspercentage binnen verschillende organisaties waardoor zij beter konden voldoen aan de gestelde doelen.

Meer weten?

Bel 040-285 26 82 of neem geheel vrijblijvend contact op

Dank u wel. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

bottom of page