top of page
  • Foto van schrijverBureau Op Eigen Kracht

Bureau Op Eigen Kracht scoort een 9,8 tijdens het onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek CEDEO.

Wij zijn weer trots! Om de twee jaar wordt er een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij Bureau Op Eigen Kracht. Tijdens dit onderzoek benadert Cedeo opdrachtgevers met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met Bureau Op Eigen Kracht. Centraal staat daarbij de vraag in hoeverre het instituut erin is geslaagd de gewekte verwachtingen en de gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Pas bij een hoge mate van tevredenheid onder de ondervraagden, komt het in aanmerking voor Cedeo- erkenning. Zelfs met enige vertraging door de coronacrisis (vandaar dat er 2020 op het certificaat staat) zijn wij er in geslaagd om onze klanten met een ‘zeer tevreden’ gevoel te bedienen. En daar zijn wij dan weer ‘zeer tevreden’ over. De kwaliteit van onze trainingen en advies staan bij ons namelijk hoog in het vaandel en wij besteden veel aandacht aan interne processen binnen organisaties. Iedere opdrachtgever is anders en heeft andere wensen en behoeftes. Bij Bureau Op Eigen Kracht worden deze wensen en behoeftes uitgelicht in het maatwerk dat wij bieden. Dit zorgt er voor dat ons aanbod naadloos aansluit bij de wens van onze klanten. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor de mooie woorden die er over ons gezegd zijn:


"Wat ik heel fijn vind, is de combinatie van hun expertise. Ze hebben echt veel ervaring en werken met experts op hun vakgebied. Ze houden echt rekening met onze wensen en passen de training hier goed op aan".
"Het was een zeer interactieve training waarin we echt aan de slag gingen en dus konden oefenen met wat ons geleerd was. Hierdoor kweek je absoluut zelfvertrouwen bij de deelnemers en dat werkt door op de werkvloer".
"De trainers zijn buitengewoon deskundig en door de ondersteuning van acteurs wordt het allemaal zeer realistisch. Dit blijkt voor onze organisatie heel erg goed te werken. Dat is dan ook een zeer goede reden om voor dit soort trainingen terug te keren naar Op Eigen Kracht".Namens alle medewerkers van Bureau Op eigen Kracht: Hartelijk dank aan een ieder die heeft meegewerkt aan dit onderzoek en op naar een volgende samenwerking!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page